Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon : 0478 311 21 19
Belgegeçer : 0478 311 21 19
WEB https://cildiryboo.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. ÇILDIR GÖLÜ CAD. ŞEHİT ÖĞRETMEN SEZGİN YOLCU YBO BLOK NO 30 İÇ KAPI NO 0 ÇILDIR / ARDAHAN
VİZYON : Çıldır Yatılı Bölge Ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Bu eğitim kurumunun amacı, topluma milli değerleri yaşamasını bilen, inançlara saygılı, ahlaklı sorumluluk sahibi, bilinçli bireyler yetiştirmektir. Hizmet sunduğumuz ailelerimizin ve öğrencilerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını belirleyip, bunları karşılamaya çalışırız. Kararlarımızı elde ettiğimiz sonuçlara göre alırız. Amacımız başarı elde etmektir. Başaran bireyleri, başarıları takdir etmeyi biliriz. Başarının ancak takım çalışmasıyla elde edileceğine inanıyoruz.
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Çıldır Yatılı Bölge Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
BAŞARILAR : 0

Yatakhane Koğuşu :16
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 8:30-15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehir içi toplu taşıma yoktur, Ardahan il merkezine sabah saatlerinde dolmuş hareket etmektedir. Okulumuza ulaşım yaya veya taksilerle sağlanır.
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe: 1 km İl:40 km